fbpx
Å rense tekstile gulv er en kunst! Ikke minst om man vil oppnå et bra og varig resultat og få fornøyde kunder.

Gjennom TOBB byggdrift sin metode, dreier det seg om to elementer; rent vann og vakuum. Vannets varme, mengde og trykk tilpasses ved hvert tilfelle til teppets materiale og kvalitet. Etter rens skylles teppet med rent og varmt vann.

EFFEKTIV SKYLLING
Det er viktig at alle rester av rengjøringsmiddelet skylles effektivt bort og at vannet raskt suges opp med vakuum. Ved optimale forhold, gir dette gåtørre tepper iløpet av få timer.
– Å få bort absolutt alt av restsåpe er selve essensen i hele prosessen. Rengjøringsmiddelets tensider har som oppgave å binde smuss og blir det igjen i matten i forbindelse med rengjøring vil de fortsette å gjøre «sin jobb» å trekke til seg ytterligere smuss. Dette vil resultere at teppet vil raskt se skittent ut igjen.

TEKSTILE GULV ØKER
Andelen tekstile gulv øker igjen. Debatten om innemiljø og astma, forbundet med teppegulv, er lagt død. Til dels er de sklisikre, pene å se på og godt å gå på. Heldekkende teppegulv binder dessuten støvet, til forskjell fra harde gulv hvor støvet virvler rundt i rommet.
– Men et teppegulv forplikter, som alle andre gulv, at det blir gjennomført kontinuerlig renhold og vedlikehold for å beholde sin friskhet.
– Akkurat som for tregulv og alle andre harde og halvharde gulv varierer slitasje og smussgrad. Også på teppegulv legger vi opp sammen med kunde en funksjonell og kostnadseffektiv vedlikeholdsplan med regelmessig rens.
– Rene og friske tepper øker helhetsinntrykket og gjør at innemiljøet kjennes sunt, frisk og innbydende.

FORDELER MED TEKSTILE GULV
– Absorberer lyd og demper støy
– Binder støv, som igjen skaper et bedre innemiljø
– Minimerer risiko for allergikere gjennom støvbindende egenskaper
– Har isolerende egenskaper og holder energikostnadene nede
– Kjennes varme og godt å gå på, som igjen medfører at lufttemperaturen kan senkes 1-2 grader
– Har en støtdempende effekt og er skånsom mot leddene

TOBB byggdrift er medlem av GulvFag og tilbyr rens av tekstile gulv for hoteller og næringsarealer, i tillegg til renovering og vedlikehol av alle typer gulv.

Kontakt oss i dag for et godt tilbud!