fbpx

Dette er TOBB Byggdrift

«Fornøyde kunder er og skal være vårt varemerke»

Hvem er vi

TOBB Byggdrift er en totalleverandør av alt innen vaktmestertjenester, tømrerarbeid, renhold og en egen avdeling som jobber med renovering, vedlikehold og legging av gulv.

I dag er vi over 40 ansatte i selskapet med høy kunnskap og lang erfaring i alle ledd, og som brenner for det de holder på med. Stort sett alle bransjer er representert i produktspekteret og kundene er en blanding av næring, offentlig og privat.

TOBB Byggdrift ønsker å ligge det lille skrittet foran når det gjelder kundetilfredshet, og ønsker derfor å strekke oss det lille ekstra som skal til for å skille oss ut fra andre aktører.

Selskapet har som overordnet mål å sette kunden i fokus og jobber mot høye kvalitetsstandarder i alle prosesser. Kundereferansene er mange og gode.

 

Vår visjon

TOBB Byggdrift har en visjon om å være en betydelig og ledende aktør i Midt-Norge på leveranse av vaktmestertjenester og fagfelt som naturlig tilhører denne bransjen. Når vaktmestertjenester nevnes skal TOBB Byggdrift være «top of mind» hos folk.

Videre skal TOBB Byggdrift være i forkant av utviklingen når gjelder kvalitet, og alltid ligge i tetsjiktet hva angår kundetilfredshet.

TOBB BYGGDRIFT
Avd. sør:
Øvre Flatås veg 4 D, Flatåsen

Avd. nord:
Storvikavegen 32, Stjørdal.

Gunnlaug Ormstunge gate 6, Levanger

Foretaksregisteret
NO 985 171 076 MVA

byggdrift@tobb.no

+47 73 831 500

Utviklet av TYPES